31/3-12

Sminkad & klar. Nu har jag ett & annat att stå i.


Frukost!

Så sjukt gott med ägg & Kalles randiga på knäckemacka. Gjorde någon slags smoothie med mango & hallon också, fast det blev inte så bra...haha.


Mammas företag!

Haha mamma har köpt magnet-"visitkort", visitkort & en stämpel till Solbrodyr. Texten lyder:
"Tack för att du främjar en småföretagare" www.maskinbroderi.se

Gulligt! Jag fick en stämpel på handleden, haha.


Halvrolig dag.

Nu ska jag hem & göra iordning mig lite, duscha & så (hann inte imorse). Sen skjutsa Manda till bussen & Björn till Fisktjärn. Efter det bär det av till Karlstad för mig & mamma, vi ska handla lite & sen släpper jag av henne hos moster Anna.

Önskar lycka till till min storasyster idag också!


Åker & jobbar nu!


Pengar!

Jag är sååååååå rik.....


Snygga & coola heels!


Härlig känsla i magen.


Lagar mat!

Fläskytterfilé m. Pommes & kryddsmör, låter inte det helt underbart gott? Kryddar köttet med en av mina favoritörter, basilika.


Tuff app!

Hittade en app som heter "nostalgio" & den sätter ihop några bilder från ens fotoalbum till ett snyggt collage. Ser lite småtufft ut tycker jag!


Oh yes.. I will be.


Fin början på dagen..

Eller inte.. Vaknade upp & hade totalpanik! Kollade klockan & jag hade försovit mig med hela fyra timmar! Härligt.. Nu har jag druckit lite kaffe & mailat skolan att jag inte hinner komma in & hämta datorn idag, vilken fail. Får göra det imorgon.


Broder

Bror Björn fixar & trixar med sin laptop som jag ska få låna. (tror jag&hoppas?) eftersom att min är på ghostning. Kunde inte hämta den idag & det blev något fel så jag kan inte hämta den förrän vid lunch-tid imorgon. Ska nog kolla AF lite & sen lägga mig!


Sosse!

HAHAH skulle skriva "sissh" i rubriken & det blev sosse *dålighumor*


Sjukt

Helt sjukligt sugen på någonting onyttigt idag. Det hade inte suttit fel med några ostbågar & lite dillchips från olw...


Deklarera...


Smoothie

Linda gjorde en jättegod blåbär/jordgubbsmoothie, fett gööööött!


Hejhopp

Ska strax åka hem & då måste jag tvätta. Ska betala lite räkningar också, har gått & dragit på det ett tag nu. Sånt som måste göras liksom.


VR

Har läst VeckoRevyn nu & jävlar va bra Petra Tungården är bra alltså. Sjukligt snygg är hon också!!


Fin dag!

Trots regn & mulet så har jag haft en riktigt fin dag än så länge. Har lämnat in min dator på ghostning & Natalina har hjälpt mig med deklaration. Natalina, jag & Linda lunchade på Nya Peking, SÅÅÅ god mat där!

Efter lunchen åkte vi till Quality Outlet på Kasernhöjden. De hade mycket fint där! Sen stannade vi en snabbis på Solareturen, jag frågade ÄN EN GÅNG om staffliet de har där. Vill ha det galet mycket men de säljer det inte. Har frågat typ 5-10 ggr nu säkert haha. Hoppas dom blir trötta på mig & säger att jag får köpa det för att bli av med mig ;)

Nu blir det till att ta det lite lugnt. Sen ikväll ska jag hämta Amanda & några av hennes vänner.


Twirren!


Söta Lea!


Lunch på Nya Peking


Yeah

Sitter hemma hos Natalina & hon hjälper mig med deklaration. Snäll!


AF

Nyss hemkommen från AF. Fick svar på många frågor jag har haft i huvudet de
senaste månaderna. Dock känns det inte så "bra" som så många har fått det att verka. Nåja, det blir säkert bättre.

Fick med mig lite papper hem som jag ska läsa & 3 jobb som jag ska söka. Städjobb, yeeeyyy......


27/3-12

Gee thanks mom, I get the hint...


Bland det värsta som finns....

Är när folk som åker med en i bilen kommenterar hur jag kör, försöker "hjälpa" en & när de påpekar hastigheten (som för övrigt nästintill aldrig brukar vara över hastighetsbegränsningen..). Det finns liksom en anledning till att jag har tagit körkort.

/ en smått bitter & grinig Anna.


Dricker

Vatten & kollar på Nyhetsmorgon.


Duckface!


Fin morgon

Uppe tidigt idag, sov en liten stund sen vaknade jag av att det kliade på hela kroppen. Ner & ta Lortadin & lite kaffe såklart! Bra att vara uppe tidigt, ska jobba & sen till arbetsförmedlingen. Det syns att jag är riktigt trött på bilden, lite Visine får fixa mina röda ögon sen!


Mandisen...

Hon gjorde värsta goda smoothien! Generös & gav mig det stora glaset.. Gosis<3


Min nya ring!

Den lyser också :)


Pappa..

Pappa hittar en lampa & försöker få på den. Han lyckas inte.

Jag:
- hur mycket hade du i IQ nu igen?


AMANDAAAA....


Ååååhhh

Kan inte våren komma ordentligt nu, så det enda jag behöver använda är min jeans & skinnjacka! Vill slänga min gamla & fula jacka.. Tyvärr är det inte läge på det än. Haha.. Fuck.


Tjoho eller?

Gud vad jag älskar att gå utan smink!


Galen!

Björn & jag har tvättat & städat mammas & pappas bil de senaste 2 timmarna...jäklar va den var smutsig & stökig inuti. Men nu är den ren & fin! Nu ska jag ta tvätten & städa lite, såååååå kul! Haha...


Älskar solen just nu!


Kaffe!


Film & kanske sova?


Bästa vän!


If you don't know me


Hej på dig


Usch

Hatar när detta händer.


Min favvobakelse!


Sjukligt

Ful utväxt jag har... Börjar störa mig på den mer & mer. Fuck. Haha... Än så länge har jag inte gjort något speciellt, hängt tvätt & pratat med Niclas. Ska hem till honom imorgon, så ska han få se min biiiiiil! Hihi, kul :3


You got it

Har tvättat bilen & fått bort 4 av 5 stora blomklistermärken, den sista sitter som berg! Har använt upp all min aceton också för att få bort limmet som satt under. Ont i armarna nu iallafall! Den sista får pappa hjälpa mig med. Tråkigt att erkänna, men jag är inte stark nog.


Kära Sannie...

...mamma kommer inte hem nu. Det hjälper inte att du hoppar på dörren.

Sannie kom upp till mig för 10 min sen, hon var blöt, kall & var riktigt andfådd.

Hon hade hoppat som en dåre på ytterdörren någon timma innan och helt plötsligt hade det blivit tyst, jag tänkte inte mer på det och fortsatte att försöka sova. Men jag lyckades inte somna & behövde gå på toaletten. Jag hörde Sannies tassar släpa sig upp för den (för henne) alltför långa trappan. Hon var iskall, hon hade lyckats hoppat så febrilt på dörren att låskåpan hade åkt upp, hennes klor hade låst upp dörren & tillslut fått ner handtaget. Sannie är extremt fäst vi mamma & mamma är inte hemma för tillfället. Hon skulle till sin matte.

Jag gav henne den sista maten som fanns kvar i kylskåpet & lite vatten. Sen la jag ut ett gammalt duntäcke på mitt golv och efter noggrann bäddning av Sannie la hon sig ner. Hoppas hon somnar nu, jag behöver också sömn.

Godnatt alla nattugglor & ni andra med hundar som är jobbiga (men helt underbara).


KÖPT MIN FÖRSTA BIL IDAG!!!

Typ såhäääääääär glad just nu!





VW Vento 94:a, yey. So happy!

Fett

med egobilder de senaste dagarna. Bjuder på ett par till!

 


Heihei!

Tror jag skiter i att jag har jordens utväxt va, det är ju "inne" nu så haha! Ska göra en kul grej ikväll, berättar mer om det sen! Puss alla goa<3

Saknar Niclas också förövrigt! Kände mig helt död igår så orkade inte ringa, ångrar mig nu, hehe. Ska ringa honom sen iallafall!


No mascara!

Jag har insett att jag typ har smink.. Nej kanske inte hatar. Men jag går hellre utan smink än med.. Lite puder kanske. Självklart det kul att sminka sig när
man ska ut & så, man känner sig fräschare. Älskar känslan när man kan klia sig i ögonen utan att behöva oroa sig för att smeta ut mascaran...

Puder i all ära för att jämna ut huden! Annars blehhhhh!


KAFFE<3


20/3-12


Sjuk & film mys!

Skulle vara roligare om man hade någon att mysa med, men what to do? :)


Dryg morgon.

Sov sjukt dåligt inatt. (ovanligt...) sitter & tittar på Nyhetsmorgon, har precis jobbat.. YEY..

 


Score sög

Men vi lyckades hamna på en bild! Eller ja, jag fastnade inte riktigt... Det är sjukt va Niclas är fotogenisk, så jävla snygg!


Konstnärer!


Min favoritparfym.


B

Vi hamnade på score igår. Haha, Inge drag och så B som jag fortfarande minns. Suger! Nej, ska inte gå ut på krogen ett tag nu känner jag. Nu sitter Natalina, jag, Niclas & Linda & spelar "Draw something". Beroendeframkallande!!


Omfg


På Herrhagen har man kul!


Söta lockar


Vem döljer sig under filten?


See The wHole Little Man




See The wHole Little Man


Spelmåndag

Jag är så dålig på WF. HAHHAA, Niclas vinner lätt över mig!


Egopics

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2885126/images/2012/pic_193579280.jpg" class="image">


the last few weeks
















Kvällens sånger blir till vår

image description
image description
image description