New shoes!

Dessa skorna köpte jag igår. Moster köpte ett par likadana efter att vi fick prova Alex tjejs sådana skor. De var otroligt bekväma! Det ska bli kul att se vad mycket skillnad det blir på min balans + styrka i fötter och knän efter några månaders användning av de där. De ska ju ge extra träning till lår och rumpa när man går i dom. Längtar tills dom kommer nästa vecka! Reebok Easy Tone. 





Vacker

Så otroligt mysig är Boss. Busar och leker, vill han inte göra det så ska jag klappa och klia honom hela tiden. Om jag slutar så lyfter han upp min hand och lägger sin tass på min arm. Sötnos!

Anna och jag har precis varit ute på en promenad med Boss. Det var riktigt kyligt och skönt. Nu sitter vi inne i värmen och dricker kaffe . Härligt!


Titta vilken sötnos!


30/12-11

Lite småärenden inför nyår osv, sen drar jag tillbaka till min fina moster!

Ny halsduk/sjal har jag också, älskar färgen grymt mycket!


Trött i ögat

Men speedad av kaffe!


Boss & jag

Sist jag var hos min gudmor.


Nytt i sminkväskan!

Två nya nagellack. Ett från L'oreal & ett från ett mindre välkänt märke men med en riktigt snygg färg. Smaragdgrön! Min favvofärg. Det från L'oreal är mörkblått med lite skimmer i :) Köpte även en foundation & en burberry inspirerad sminkväska.

Nu blir det film och lite träning!


Hehe.

Trött på julmat, dessert och kaffe på mc.


Film & kaffe


Som ny!

Det är helt sjukt va lite positiv energi, inspiration, drömmar och en riktig spakväll kan göra för kroppen och själen. Har inspirerats, drömt mig bort och bara fyllts upp av lycka och spänning inför framtiden de senaste timmarna. Sen hjälper ju såklart lite skoj och trevligt kortspel (poker) med syster också! 

Städade och gjorde fint i mitt rum idag också. Mitt lilla lilla rum. Det är lite dumt att ha ett sånt litet rum, jag har så mycket kläder och så lite plats, så kläderna lägger sig på min horisontella garderob istället (golvet). Men sorterade ut en massa kläder förut, skönt! 

Nu ska jag få en god natts sömn och se fram emot dagen imorgon. 





Kan inte sluta älska


Dentistsoffice

Igår vid tandläkaren. 
Kunde inte uppdatera, för det är något fel med Blogg.se appen. Börjar fundera på att blogga hos någon annan istället. Det är så sjukt drygt att det inte går att uppdatera via appen. Nästan varje gång är det så, 9 av 10 gånger. "Kan inte ansluta till servern", "fel på bilden, requested time out" eller liknande.





Förbereder julen!

Julpyntar lite smått i mitt rum, har städat lite och bara njuter av julstämningen. 

Medans jag gör det så smuttar jag på en god iskall Baileys. 



Gott att ha i kaffe också. Blir lite som irish coffe.

God morgon.

Sov i tolv timmar. Herregud, trött! Somnade kl.5 igår, kan inte förstå att jag var så trött.

Nu har jag sovit ÄNNU mer. Förstår inte att jag är så trött.

Nu ska jag iallafall skjutsa mandisen till tandläkaren.

Lite trött kanske?


Video

Titta vilken fin video! Åååhh.. 

http://www.bbc.co.uk/nature/16069118

God morgon.

Har varit hos tandläkaren idag och fått min bettskena som jag ska ha på mig när jag sover, skönt. Nu kanske mina konstanta huvudvärkar försvinner. Sitter i skolan och väntar på att vi ska lägga upp ett schema för nästa år. Men eftersom att jag är klar med mina uppgifter som jag hade kvar så väntar jag bara på att få besked om jag är godkänd och på att få mina betyg. 

Satt igår och kollade jobb. Fan va jag ångrar att jag inte valde en utbildning/linje där man faktiskt utbildar sig till något. Jag har funderat länge och jag kommer definitivt att studera vidare på universitet. Problemet jag har just nu är att jag vet inte vad jag vill bli = jag vet inte vilken utbildning jag ska välja. Så mitt sökande för det rätta yrket och utbildning fortsätter. Har börjat med att läsa lite om alla möjliga arbeten, både såna jag tycker verkar intressanta och såna jag aldrig skulle kunna tänka mig. För ibland så vet man ju faktiskt inte allt om ett arbete. 

Läste en super bra artikel idag på DN.se om vår finansminister Anders Borg. Han berättade att när han var ung så hoppade han av gymnasiet för att senare läsa upp sina betyg på komvux och vidareutbilda sig senare i livet. Det känns ändå skönt att veta att man kan göra sådana val här i livet och ändå sluta upp som en fruktansvärt framgångsrik person. Han har nyligen blivit utsedd till 2011 års Europas bästa finansminister av tidningen Financial Times. Mäktigt! 

Nej nu ska jag fortsätta läsa vidare. Ha en fin dag!





Bild lånad härifrån.

Smycken.

Fick två fina halsband och ett armband av min fina moster när jag var där sist. 
Det ena ser ut som om det är typ små snöbollar på silverkedjor. 
Det andra är som en tjock silverlänk. 

Tycker dom är riktigt fina. Mina nya favoriter!





Snyggt!

Sånt här är så snyggt! Älskar den mörkgröna kavajen.


Åhhhhh! :3

Jag ska vara hundvakt åt Boss två dagar i sträck, nyårsafton & nyårsdagen! Anna är värsta snäll och ska köpa hem mat som jag gillar och så :) det ska bli riktigt trevligt!

Boss.


Igår

Ringde vi brandkåren för någon hade tänt på en stor julbock i centrum. Haha, knepigt.


Frukost!


Lite kvällsdricka

Igår gick vi ut på en lokal pub. Satt och pratade riktigt lysande framtidsplaner. Jag längtar!


Fika!

Sitter hemma hos Niclas som är född på 1600-talet. Med lussekatter, cheesecake, julmust och kaffe. Gott!


Dunkande hjärta och kurrande mage.

Sitter just nu i bilen och väntar på Niclas som slutar jobbet vid fem. Är så hungrig så jag blir rädd för min mage som kurrar så högt, hehe.

Jag tycker det är så läskigt att köra om bilar! Det var en som körde typ 60 på en 80 väg, och eftersom att man ska hålla avstånd så körde jag inte mer än 50. Det var lite smådrygt, så jag bestämde mig för att köra om. När jag ser en riktigt lång raksträcka så börjar jag förbereda för omkörningen och när jag är typ jämnsides med bilen jag kör om så ser jag mötande. Så jag får typ panik och får för mig att avbryta, fast jag struntade i det och körde om ändå. När jag är klar med omkörningen så dunkar mitt hjärta snabbare än vad bilen går i. Haha, nästa gång fortsätter jag köra i 50 och kommer försent istället.

Min sminkning idag.


Sushi och framtidsplaner ikväll.

Längtar tills i eftermiddag så jag spricker snart tror jag! Ska ut på resturang med min älskade Niclas! Det var så längesen vi sågs sist. Pratade med honom nyss och vi bestämde oss för sushi ikväll. Det ska bli riktigt mysigt. 
Vi pratade också om nästa år, vad som kommer hända år 2012, många spännande saker står på agendan!


Apropå agenda, jag måste köpa en riktigt snygg och stor kalender för nästa år. Är så trött på att skriva in allt i pyttesmå kalendrar eller i iphonen. Det ska vara en riktigt snygg, helst i läder med guldskrift på framsidan. Hittade en jättefin på ett ställe, men tyvärr får bara företag handla där. Så försöker hitta något ställe som har liknande kalenderar. Vill inte ha någon sån där i plast med något blommönster, det passar inte mig. 

Sushin jag åt sist jag var där. Det ser lite lite ut men det är bara för att jag redan hade smakat på två bitar. 
Det ser så gott ut!

Love

Gud va jag älskar den här klockan. Tänkte köpa den faktiskt, har blivit totalt kär i den!


Hehe

Kommer aldrig på några bra rubriker alltså! Sämst. Men men. När jag kommer hem blir det middag, sen träna! Kanske plugga lite också.

Puss!


Mellanmål

Nötter!


Nya, större och bättre planer!

Nu ni! Efter denna helgen kommer jag definitivt inte gå ut på ett bra tag. Mådde inte bra på lördagen, kände verkligen vad hela veckan var förstörd. Men nu kör vi igen! Ska börja med att äta varannan timma och skära ner ordentligt på kolhydrater och socker. Att kombinera det med träning, promenader osv kommer nog bli riktigt bra!

Jag älskar ju grönt te och morötter, så det kör jag mycket på att dricka och äta. Klart att det blir en kaffe eller så ibland, men man kan inte vara superstenhård JÄMT. Det blir inge roligt då, klart det ska vara kul och hållbart att träna och bli av med lite kilon.

Igår tog jag en promenad på ca 30 min i rask takt på eftermiddagen och på kvällen en till på 30 min. Även fast jag var lite bakis, så tänkte jag inte på det som träning. För gör jag det när jag är bakis så blir det liksom inge kul. Man mår ju inte så bra.. ;) Var hemma hos min moster igår och hon bjöd på godaste middagen! Pasta med varmkorv och en stoooor sallad. Herre va gott det var!

Nu idag har jag ätit varannan timme. En morot, lite coleslaw och en mandarin. Nu snart blir det middag. Då blir det stek med gräddsås, coleslaw, sallad, gröna bönor, morötter och potatis. Visst låter det gott? Det vattnas i munnen bara jag tänker på det. Ska dock skippa potatisen för att undvika att bli så otroligt mätt. Ni vet hur det kan kännas att man blir tung som en sten när man har ätit mycket pasta, potatis, ris eller bröd? Just det vill jag undvika. Speciellt med ris, för jag känner oftast inte hur mätt jag egentligen är (mycket för att jag äter för snabbt) och ris sväller ju i magen och då blir man helt plötsligt dubbelt så mätt. Det är då jag liksom "spränger ut" magsäcken.

Som min moster sa till mig igår. Om man inte tänker på det som att banta, när man vill gå ner i vikt så går det SÅ mycket lättare. Och det är så sant! Det går jättebra för mig just nu. Jag behövde en spark i baken och det fick jag också.

Nu ska jag duka bordet, så blir det en liten famlijemiddag!

kram

Hehe

Förstör hela veckans träning med en utgång. Oh Well, en utgång och sen ingen mer på ett riktigt bra tag! Får träna varje dag nästa vecka istället. Puss!


Min härliga päls!

Fake ofc.